Ayurvedische kookworkshops

Omdat goede voeding bijdraagt aan je persoonlijke welzijn

Wil je meer energie, helderheid van geest en balans in je leven? Heb je je wel eens afgevraagd waarom je na het eten vermoeid op de bank wegzakt? Waarom er in je hoofd soms ontelbare gedachten rondzoemen en je prikkelbaar bent? Hoe het komt dat je altijd last heb van dat ene kwaaltje?

Bij ons ben je slechts een maaltijd verwijderd van balans en vitaliteit! Kom één van onze kookworkshops doen en ontdek welk voedsel het beste bij jou past.

Wat zijn de mogelijkheden?
keuken1. Basisworkshop: ayurvedisch-vegetarisch koken
De staat van je geest bepaalt de kwaliteit van je leven. Door bewust met voeding om te gaan en door simpele aanpassingen te doen op het gebied van dieet en leefstijl, kun je op een eenvoudige manier de kwaliteit van je leven beïnvloeden. Leer de basisprincipes van de ayurvedische voedingsleer en bereid samen een inspirerende ayurvedische ( vegetarische) maaltijd. Leer hoe je met de juiste kruiden en pure ingrediënten een fantastische, uitgebalanceerde maaltijd kunt samenstellen.

Na afloop eten we met elkaar wat we die middag gemaakt hebben. Je krijgt de recepten mee naar huis, zodat je in eigen keuken aan de slag kunt gaan.

Maximale deelname zes personen.
Duur: drie uur
Prijs:
1 persoon: € 120,-
2 personen: € 80,- p.p.
3-4 personen: € 70,- p.p.
Locatie: Leeuwarden
De prijs is inclusief lesmateriaal over de ayurvedische voedingsleer, recepten, ingrediënten en thee.

Nu inschrijven voor de kookworkshops