Marmatherapie met Ayurvedische massage

Laat de energie weer stromen!

Verspreid over het hele lichaam liggen een groot aantal vitale punten (marmapunten), die vergelijkbaar zijn met acupressuur punten. In totaal zijn er 107 belangrijke marmapunten. Ieder punt staat in verbinding met het lichamelijke, het emotionele en het spirituele lichaam. Op deze punten kan gevoeld worden waar blokkades zijn in het lichaam. Een gevoelige of pijnlijke marma betekent dat de energie op dat punt in het lichaam niet goed stroomt. Afvalstoffen kunnen dan niet goed worden afgevoerd en daardoor ontstaan kwalen en pijnklachten.

Door bewust contact te maken met het gehele energiesysteem, ontstaat er een diepgaande ontspanning. De vitale energie gaat weer stromen, waardoor het lichaam zachter en prettiger gaat aanvoelen.

Waaruit bestaat de behandeling?
De behandeling bestaat uit een Abhyanga, oftewel een complete Ayurvedische lichaamsmassage, waarbij specifiek aandacht wordt besteed aan de marmapunten van het lichaam.
                      
Neem de tijd voor deze fantastische ervaring. Geef je over aan totale ontspanning, aan de geur van kruidige oliën die precies zijn afgestemd op jouw dosha. Gun jezelf deze verwennerij, zodat je weer lekker in je vel zit en je energie weer vrij stroomt.

Prijzen
60 minuten: € 65,00

Over Natalja

Salon Natalja Sambrink is aangesloten bij de branchevereniging ProVoet, de Nederlandse vereniging van Somatherapeuten (NVST) en de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG).