Ontspannende, oppeppende gezichtsbehandelingen met de producten van Maria Galland

In onze salon bieden wij verschillende gezichtsbehandelingen aan, waarbij wij gebruik maken van de producten van Maria Galland. Deze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met een dermatoloog. Daarom is er voor ieder huidtype een geschikt product.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, die allemaal één ding gemeen hebben. Je voelt je na afloop ontspannen en energiek, en dat is ook te zien: je huid is egaler, frisser en stralender dan ooit!

Bekijk hier alle tarieven voor de gezichtsbehandelingen van Salon Natalja Sambrink

Reinigingsbehandeling

reinigingsbehandelingEen complete reiniging van je gezichtshuid. We beginnen met een huidanalyse. Daarna reinigen we de huid, om vervolgens een peeling te doen. De dode huidcellen zijn nu verdwenen en de jonge, nieuwe huid zit aan de oppervlakte. Vervolgens epileren we overtollige haartjes en worden eventuele huidonzuiverheden verwijderd. We sluiten af met een verzorgend masker en een huidverzorgingsadvies.

45 minuten: € 48,00

Reinigen+microdermabrasie cosmetisch 55 minuten € 60,00

Basis Plus behandeling

Een reinigingsbehandeling plus een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid. Als eerste starten we met een huidanalyse. Daarna reinigen we de huid, om vervolgens een peeling te doen. De dode huidcellen zijn nu verdwenen en de jonge, nieuwe huid zit aan de oppervlakte. Vervolgens epileren we overtollige haartjes en worden eventuele huidonzuiverheden verwijderd. Dan zijn we toe aan een ontspannende massage. Als laatste krijg je een verzorgend masker en een huidverzorgingsadvies.

60 minuten: € 56,-

Thalasso behandeling

De Thalasso  inclusief uitgebreide massage

thalassoEen reinigingsbehandeling, een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid, een voetmassage én de sensatie van het innovatieve Masque Thalasso. Allemaal in één behandeling!

Als eerste starten we met een huidanalyse. Daarna reinigen we de huid en epileren we overtollige haartjes. Vervolgens verwijderen we eventuele huidonzuiverheden. Dan volgt de glycolzuurpeeling. Die zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en dat de jonge, nieuwe huid tevoorschijn komt. Hierna is het tijd voor massages: een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid én een voetmassage!

Als laatste krijg je een innovatief, verkoelend en kalmerend masker, dat zorgt voor een maximum aan verzorging en welzijn: het Masque Thalasso. De Bretonse algen hierin ontdoen de huid van vuildeeltjes en zorgen voor een langdurige vochttoevoer. Ze stimuleren de doorbloeding en de sofwisseling en ze repareren de beschadigde huid.

60 minuten: € 69,50

Cocon behandeling

coconBij de Cocon behandeling draait alles om welness en ontspanning. Het is een reinigingsbehandeling, een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid, een voetmassage én een weldadige schuimsensatie van het Masque Cocon. Allemaal in één behandeling!  
Als eerste starten we met een huidanalyse. Daarna reinigen we de huid en epileren we overtollige haartjes. Vervolgens verwijderen we eventuele huidonzuiverheden. Dan volgt de glycolzuurpeeling. Die zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en dat de jonge, nieuwe huid tevoorschijn komt. Hierna is het tijd voor massages: een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid én een voetmassage!

Als laatste krijg je een weldadig schuimmasker, het Masque Cocon. Het schuim omhult het gezicht als een cocon, om zo de oorzaken van huidveroudering tegen te gaan. Ideaal voor iedere huid, die hunkert naar ontspannende massage!

60 minuten: € 69,50

Modellage behandeling

modelgageDeze heerlijke behandeling bevat een reinigingsbehandeling, een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid, een voetmassage én de sensatie van het diepwerkende mineralenmasker, het Modellage masker. Allemaal in één behandeling!  

Als eerste starten we met een huidanalyse. Daarna reinigen we de huid met een reinigingsmassage en een reinigend masker en epileren we overtollige haartjes. Vervolgens verwijderen we eventuele huidonzuiverheden. Dan volgt de glycolzuurpeeling. Die zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en dat de jonge, nieuwe huid tevoorschijn komt. Hierna is het tijd voor massages: een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid én een voetmassage!

Als laatste krijg je een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker. We hebben de keuze uit drie varianten: voor intensieve hydratatie, voor een effectief anti-aging effect of als regulerende behandeling van de onzuivere huid. Het masker zorgt voor een spectaculair lifting effect.

75 minuten: € 80,00

Infini Blanc behandeling (pigment)

Dit is een anti-aging behandeling in zijn meest stralende vorm! Het Powder-Brightningcomplex dat we hierbij gebruiken, maakt pigmentvlekken voor langere tijd lichter en zorgt voor een regelmatige en egale teint, die er gezond en stralend uitziet.

We beginnen de behandeling met een huidanalyse. Daarna gaan we reinigen en epileren. Vervolgens verwijderen we eventuele huidonzuiverheden. Dan volgt de Mango Brite peeling. Die zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en dat de jonge, nieuwe huid tevoorschijn komt. Om deze jonge huid gelijk te verwennen doen we nu een verzorgend masker. Hierna is het tijd voor een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid. We sluiten af met een gelmasker met collageenlicht.

75 minuten: € 78,00

Anti-stress behandeling

antistressDeze behandeling is volledig gericht op ontspanning en op het loslaten van stress en blokkades.

We beginnen daarom rustig met een kopje kruidenthee, terwijl u met uw voeten in een warm kruidenbadje zit. Voelt u de eerste spanningen al wegglijden? Stap twee is een Ayurvedische hoofdmassage, gevolgd door een rugmassage met warme panchakarnaolie óf een kruidenstoombad, waarbij we ook huidonzuiverheden verwijderen. Hierna reinigen we het gezicht, de hals en het decolleté. We epileren overtollige haartjes en frissen het gezicht flink op met een fruitzuurpeeling. Vervolgens zijn de voeten aan de beurt: lekker scrubben en daarna een voetmassage. Heerlijk, zo langzamerhand lijken alle dagelijkse zorgen onbelangrijk…Om dat effect te versterken, doen we nu ook nog een massage van het gezicht, de schouders, de nek, het hoofd, de handen en armen. Dan nog een voedend masker en een verzorgende dagcrème. Als afsluiter kunt u rustig bijkomen met wederom een kopje kruidenthee. Daarna zweeft u haast naar huis, in opperste staat van ontspanning!

70 minuten: € 72,50

Duo Gezichtsbehandeling met ontspanningsmassage

duogezichtsbehandelingWil je gezellig samen met je moeder, vriendin, zus of nicht naar de schoonheidssalon? Dat is mogelijk bij Schoonheidssalon Natalja Sambrink! Doordat de ruimte over twee stoelen beschikt, kan je heerlijk samen genieten.

We ontvangen jullie met kopje kruidenthee. Daarna reinigingen we het gezicht, de hals en het decolleté. Dan gaan we epileren en we frissen jullie gezichtshuid op met een actieve fruitzuurpeeling. Vervolgens krijgen jullie een massage van het gezicht, de hals, de oren en het decolleté. Hierna volgt een Ayurvedische hoofdmassage. Dan nog een verzorgend masker (het Masque Cocon) en een dagcrème. Als afsluiter doen we nog een ontspanningsmassage van de rug en de schouders, plus de achterkant van de benen en de voeten.

70 minuten: € 68,00 p.p.

Mille (luxe) behandeling

millebehandelingDit is een exclusieve behandeling, die zorgt voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers, een weldadige massage en het gebruik van zeer hoogwaardige producten, dragen bij aan de vermindering van rimpels en aan herstel en versteviging van de huid. Ideaal voor de huid vanaf 40 jaar.

We starten de behandeling met een huidanalyse. Daarna reinigen we de huid en epileren we overtollige haartjes. Dan volgt een glycolzuurpeeling. Die zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en dat de jonge, nieuwe huid tevoorschijn komt. Gelijk hierna verzorgen we de huid met het Mille-concentraat en met een collageen vliesmasker. Nu is het tijd voor massages: een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid én een voetmassage! We sluiten af met een masker de luxe en een dag- of nachtcrème.

90 minuten: € 90,00

Systeme Dermatologique behandeling

systeemdermatologiquebehandelingDeze actieve systeemverzorging maakt huidvernieuwing, anti-aging, huidversterking en versteviging van de huid voor iedereen toegankelijk. Er worden geen parabenen, paraffine en kleurstoffen gebruikt. Daardoor is deze lijn dan ook zeer geschikt voor de meest gevoelige huid.

We starten de behandeling met een huidanalyse. Daarna reinigen we de huid en epileren we overtollige haartjes. Dan volgt frisse fruitzuurpeeling. Die zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en dat de jonge, nieuwe huid tevoorschijn komt. Gelijk hierna verzorgen we de huid met een voedend masker. Dan volgt een massage en we sluiten af met een warm, verstevigend masker, of een verfrissend en kalmerend masker. Als laatste kies je voor een dag- of nachtcrème.

75 minuten: € 75,00

Mannenbehandeling

Een effectieve anti-aging behandeling, die de mannenhuid nieuwe power en vitaliteit geeft. De speciaal voor de man ontwikkelde gezichts-, hals- en nekmassage en de geselecteerde actieve stoffen, maken van deze behandeling een verzorgende, no-nonsense time-out. Precies wat de man van nu af en toe nodig heeft!

We starten de behandeling met een huidanalyse. Daarna reinigen en peelen we de huid. De peeling zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en dat de jonge, nieuwe huid tevoorschijn komt. Eventuele huidonzuiverheden verwijderen we ook gelijk. Dan is het tijd voor een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid. We sluiten af met een voedend masker en een dag- of nachtcrème.

60 minuten: € 54,50