Modellage behandeling

modelgageDeze heerlijke behandeling bevat een reinigingsbehandeling, een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid, een voetmassage én de sensatie van het diepwerkende mineralenmasker, het Modellage masker. Allemaal in één behandeling!  

Als eerste starten we met een huidanalyse. Daarna reinigen we de huid met een reinigingsmassage en een reinigend masker en epileren we overtollige haartjes. Vervolgens verwijderen we eventuele huidonzuiverheden. Dan volgt de glycolzuurpeeling. Die zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en dat de jonge, nieuwe huid tevoorschijn komt. Hierna is het tijd voor massages: een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid én een voetmassage!

Als laatste krijg je een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker. We hebben de keuze uit drie varianten: voor intensieve hydratatie, voor een effectief anti-aging effect of als regulerende behandeling van de onzuivere huid. Het masker zorgt voor een spectaculair lifting effect.

75 minuten: € 80,00