Carboxy Oxygel masker

Verstevigen en verbeteren van de huid, reeds zichtbaar na één behandeling
Met Carboxy Therapie bedoelen we een gezondheidstherapie waarbij in kuurvorm via de huid koolstofdioxidegas wordt toegediend. Wanner Co2 op of in de huid wordt gebracht, wordt onze huid geactiveerd om zeer grote hoeveelheden zuurstof af te geven in het behandelde gebied.

De vrijgekomen zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de stofwisseling. Hierdoor verbetert het energieniveau (ATP) in onze cellen, waardoor deze weer naar behoren kunnen gaan functioneren. CO2 gas is behulpzaam in de wederopbouw van nieuw, gezond weefsel, het bevordert immers de doorbloeding en geeft de fibroblasten de mogelijkheid om voldoende energie te genereren om nieuw collageen aan te maken.

Een opvallende huidverjonging en versteviging is het resultaat

Wanneer zetten we carboxy-therapie in?
Bij huidverslapping, rimpels, futloze huid, rokershuid, vetopstapeling onder de ogen, handverjonging,striae. Verder heeft het ook een gunstige invloed op couperose, acné, droge en schrale huid, pigmentvlekken en cellulitis.

Belangrijke indicaties:
Elasticiteit: CO2 bevordert het activeren van de eiwitsynthese. Deze actie is direct gerelateerd aan de elasticiteit van de huid, vermindert rimpels en voorkomt huidveroudering.

Vetopstapeling onder de ogen of donkere kringen: Carboxy Therapie is succesvol in het verminderen van plaatselijke 
vetophopingen. Co2 gas is toxisch voor vetcellen, C02 breekt de vetcellen open en het vrijgekomen vet kan vervolgens 
afgevoerd worden door het lichaam. Hierdoor kunnen huidlagen weer dichter en hechter naar elkaar toe gebracht worden, wat een compacter beeld en aanzicht van de huid geeft. Voor de donkere kringen onder de ogen zorgt 
Carboxy Therapie voor meer verheldering  onder de ogen.

Actieve acne: Het verhoogde zuurstofgehalte is dodelijk voor de Propioni bacterie, de extra opgewekte energie in de cel bespoedigt de heling van de puistjes en vermindert eventuele pigmentatie van de littekentjes.

Droge en/of vochtarme huid: Een bekende behandeling voor beschadigde huid is om vocht aan te leveren en het onderhouden ervan. Levering van vocht voor de huid is essentieel.
Bovendien is het behoud van vocht in de keratinelaag van de huid erg belangrijk. Het Carboxy Masker is zeer effectief op een droge huid en zorgt voor evenwicht tussen lipiden en vocht. Evenwicht is van essentieel belang om huidveroudering en huidschade tegen te gaan.

Carboxy Oxygel  behandeling 70 min € 85,-

  • Reiniging
  • Enzympeeling
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Epileren
  • Insluizen van serum met Hoogfrequentie apparaat
  • Bindweefselmassage
  • Carboxy Oxygel masker
  • Cryobehandeling

De Carboxy gel masker extra in uw behandeling € 30,-

Over Natalja

Salon Natalja Sambrink is aangesloten bij de branchevereniging ProVoet, de Nederlandse vereniging van Somatherapeuten (NVST) en de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG).