De cosmetische arts

Specialist in botox, fillers, ooglidcorrecties, huidverbetering

cosmarts Dr,Berends is internationaal gecertificeerde arts

Rimpels verwijderen met behulp van botox en fillers (Stylage, Belotero).
Voordelige tarieven ,hoge klanttevredenheid 
Altijd een afspraak binnen een week ,direct contact met de arts
Wilt u mooie vollere lippen, een strakkere huid, er minder vermoeid uitzien of wilt u uw rimpels verwijderen op een natuurlijk ogende manier?
Op esthetisch gebied voeren wij alle behandelingen uit. Daarnaast doen wij aan huidverstrakking door middel van PLEXR of fillers van Profhilo.
 
Vraag naar onze mogelijkheden. Bovendien hanteren wij uiterst scherpe tarieven.

Cosmetische arts gebruikt alleen fillers op basis van hyaluronzuur van topmerken. Met onze fillers oogt u in een ommekeer weer jaren jonger en ziet u er frisser en minder vermoeid uit.
Met onze injectables maken we uw huid gladder en behandelen we diepe rimpels. Zo krijgt uw gezicht meer volume.

Fillers op basis van hyaluronzuur

Neuslippenplooien, marionetlijnen, wallen onder de ogen of een verslapte huid rond de mond en kaken kunnen goed behandeld worden met onze fillers op basis van hyaluronzuur.
Door het inspuiten van deze lichaamseigen stof komt de huid plaatselijk een klein beetje onder spanning te staan. Hierdoor verminderen de rimpels.
Diepe rimpels vullen we vervolgens op. Overigens kan botox ook gebruikt worden voor de behandeling van hoofdpijn en migraine.

Voor meer informatie over E. Berends, behandelmethodes en prijzen verwijzen wij je naar de website www.perfectlook.info.

Over Natalja

Salon Natalja Sambrink is aangesloten bij de branchevereniging ProVoet, de Nederlandse vereniging van Somatherapeuten (NVST) en de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG).