De cosmetische arts

Voor een veilige en verantwoorde behandeling

cosmartsBij ons kun je terecht voor verschillende cosmetische ingrepen, zoals rimpelbehandelingen, (verticale frons, kraaienpootjes, liplijntjes), of een lipvergroting. Deze behandelingen worden gedaan door een cosmetisch arts Edward Berends, in samenwerking met Perfectlook.info.

Dokter Berends is aangesloten als lid bij de artsenverenigingen N.A.A.V. en N.V.C.G. (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde), voorheen de V.A.R. (Vereniging Artsen voor Rimpelbehandelingen).

Hij werkt met niet-permanente (tot 1 jaar) en semi-permanente rimpelvullers, zoals Restylane, Juvederm, Botox (Dysport), Sculptra en Voluma,Ooglid correctie zonder snijden met PlexR laser.

Voor meer informatie over E. Berends, behandelmethodes en prijzen verwijzen wij je naar de website www.perfectlook.info

Het is natuurlijk de bedoeling dat je na de behandeling tevreden naar huis gaat! Daarom doen we er alles aan om veilig en steriel werken én we luisteren goed naar jouw wensen. Voorafgaand aan de behandeling, maar ook tijdens de behandeling wordt er zo nodig overlegd, zodat het eindresultaat esthetisch en verantwoord is. Heb je na de behandeling vragen of ontstaan er toch problemen? Je mag altijd bellen met dokter Berends: 06 51305688. 

N.B.:
Ook hier geldt dat een totale behandeling vaak uit een aantal sessies bestaat en dat het resultaat zelden na één sessie te beoordelen is. Ook hangt de prijs samen met variaties in lengte en diepte, omdat deze van invloed zijn op de hoeveelheid benodigd materiaal.

Klik hier voor de prijzen van de cosmetische behandelingen >>

Zaterdag 7 december en 21 december 2019 is dr. E. Berends (cosmetische arts) weer aanwezig in onze schoonheidssalon.