Fractional CO2 Laser

Voor een egale, stevigere huid

De Fractional CO2 laser verdampt als het ware een laagje van de huid,  waardoor je huid wordt vernieuwd. Zo wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken, waardoor deze strakker en dikker wordt. Lijntjes vervagen of verdwijnen en de structuur van je huid verbetert. De laser absorbeert de kleur van het pigment, waardoor deze wordt afgebroken door het lichaam.

Er kunnen tal van huidproblemen worden behandeld, zoals:laser

  • grove poriën
  • rimpels
  • pigmentvlekken
  • littekens
  • striae    

De behandeling zelf kan zonder verdoving worden uitgevoerd en duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten, afhankelijk van het te behandelen oppervlak van de huid.

laserbehandelingHerstellen
Een laserbehandeling heeft een herstelperiode van ongeveer vijf tot tien dagen. Dit is afhankelijk van het behandelde gebied. Na de behandeling kleurt de huid rood en treedt er lichte zwelling op. Na enkele dagen komen er korstjes op de huid, die na vier tot vijf dagen vanzelf weer verdwijnen.

De eerste zes weken na de behandeling mag u niet in de zon en geen gebruik maken van de zonnebank. Na deze zes weken moet je een zonnefactor 30 of hoger te gebruiken.

Voor verbetering van de huidstructuur is één behandeling vaak voldoende. Afhankelijk van het gewenste resultaat en de conditie van de huid, kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn.

Klik hier voor de prijzen van de laser behandelingen >>