OXYjet zuurstofinjectie behandeling

Vitaliserend, hydraterend, liftend en verfrissend

Maak kennis met een nieuwe sensationele zuurstofdrukinjectiebehandelingsmethode: de Nora Bode OXYjet Rejuvenation Treatment facelift zonder naalden vitaliserend, hydraterend, liftend en verfrissend.

Dé originele zuurstofbehandeling
Nora Bode OXYjet Leo DeLuxe 7 functies:

norabodedeluxe

 

  • OXYClear dieptereiniging met Bio Blue en Red LightGepantenteerde
  • OXYjetuurstofdrukinjectie
  • Zuurstofspray
  • OXYCryo
  • OXYCryo-Dermabrasie-Infusion
  • OXYTone Bindweefselmassage met Bio Blue en Red Light
  • Zuurstofinhalatie

 1.OXYjet ® – Drukinjectie zonder naalden met gepatenteerd zuurstofdruksysteem

Wat is het gepatenteerde zuurstofdrukinjectie systeem:
oxyjetNora Bode Kosmetik is één van de weinige fabrikanten die pure zuurstof onder een druk van 2,2 BAR en speciale cosmeticaformuleringen in 1 minuut via de intercellulaire ruimten "de Biomatrix" weet te transporten naar de basaalcellenlaag en van hieruit naar de lederhuid zonder hierbij de huid te beschadigen of littekens te creëren.
Opbouwen van een depot met werkzame stoffen waardoor huidfuncties weer gestimuleerd worden en huidcellen direct voedingsstoffen krijgen om betere huidcellen te vormen
De huid ziet er weer vol en glad uit, pigmentvlekken en onzuiverheden worden minder.
De pulserende zuurstofstoten revitaliseren de huid en geven haar nieuwe energie.
De huidcel krijgt door middel van pure zuurstof weer energie om celdeling te vormen.

Getest en bewezen door het Fraunhofer Institute fur Biomedizinische Technik en Cornwal Dermatology Research, Pensinula Medical School Truro. Geheel pijnloos, effectief en veilig!

 2.OXYjet zuurstofspraybehandeling wordt ter afsluiting gedaan. Het serum wordt in een zeer fijne verneveling over de huid aangebracht en geeft een oppervlakkige hydratatie.

3.OXYclear – zuurstof dieptereiniging en peeling met LowLevelLaser (LLL) Rood en/of Blauw licht
oxyclearGeconcentreerde zuurstof en reinigingsconcentraten voor een zachte maar effectieve dieptereiniging uitgevoerd met een reinigingspad, pure zuurstof en het rustgevende en verkoelende Bio Blue Light collageen lichttherapie. (verhoornde huid , onzuivere huid,  acne,  intensieve reiniging)

4.OXYCryo² Rejuvenation Power De Cryo² rejuvenationbehandeling
Is dankzij de techniek van gestabiliseerde kou, (het zogeheten’ Peltier effect’) en de synergie tussen pure zuurstofdrukinjectie –zonder naalden- en speciaal ontwikkelde behandelkits de nieuwste innovatie op het gebied van huidverbetering en anti aging. De toepassing van een thermale shock, de huid wordt lokaal van 34 graden afgekoeld tot 14 graden, op de oppervlakte van de huid wordt onmiddellijk gevolgd door een overdracht van deze koude naar de dieperliggende huidlagen. Dit heeft de volgende belangrijke effecten. Er ontstaat een directe verdoving va de huid, de pompwerking van de kleine haarvaatjes wordt verbeterd en trekken samen, de doorbloeding in de huid wordt krachtig gestimuleerd ,het  zorgt voor een stralende teint, zwellingen onder de ogen verminderen, ontstekingen en roodheden verminderen, fijne lijntjes en rimpels verminderen. Er komt pure zuurstof in de huid wat de celdeling bevordert en actieve serums worden sneller opgenomen. Met als gevolg: een jonger uitziende, rossige, frisse en stevige huid!
 
5.OXYDiamond Peel Infusion - dermabrasie
Hiermee kan een dermabrasie uitgevoerd worden met pure zuurstof, eventueel gelijktijdig met een serum aangepast op huidconditie. De diamond peelset bestaat uit drie verschillende kopjes: één voor een fijne peeling, één voor een grovere peeling en een klein kopje voor de probleemzones rondom de mond en de lippen en de gevoelige zone rondom het oog.
Hiermee kunnen fijne lijntjes, rimpels, littekens en pigmentatievlekken intensief worden aangepakt.

oxytone6.OXYtone – zuurstof Lifting en intensieve bindweefselmassage
Geconcentreerde zuurstof en speciale werkstoffenconcentraat ter stimulatie en lifting van de gelaatscontouren met een polyroterende behandeling in combinatie met het rustgevende en verkoelende Bio Blue Light en/of Bio Red Light
Tevens stimulatie van de drainage van het lymfensysteem bijv. onder de ogen. Werkt ontslakkend en stimuleert detoxatie van het bindweefsel.

7.OXYaroma – zuurstof-aroma-inhalatietherapie
Zuurstofinhalatie met hoogkwalitatieve etherische oliën voor de Beauty Power van binnenuit. Een energieboost voor de vermoeide huid- en lichaamscellen. Door zuurstoftherapie kan de kwaliteit van het leven toenemen.

Zuurstoftherapie zorgt voor meer zuurstof in het bloed en bevordert daarmee. De zuurstofvoorziening naar de hersenen, de spieren en de andere organen. Zuurstoftherapie kan ook de slaap, stemming, alertheid en het geheugen verbeteren, waardoor veel mensen weer een deel van hun dagelijkse bezigheden kunnen hervatten. Het ontstrest, je ziet er direct beter uit en je voelt je beter.Het ontslakt, detoxed het lichaam van zware metalen.

 

 

Over Natalja

Salon Natalja Sambrink is aangesloten bij de branchevereniging ProVoet, de Nederlandse vereniging van Somatherapeuten (NVST) en de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG).