Pedicure

Voor verzorgde voeten, die gezien mogen worden

Het is geen overbodige luxe om je voeten goed te verzorgen. Je hebt ze ten slotte iedere dag nodig. Daarom is het heel vervelend als je last hebt van  pijnlijke voeten, ingegroeide nagels, likdoorns of andere kwalen. Gelukkig kunnen wij de meeste klachten snel verhelpen!

Wat zijn de mogelijkheden?
1. Basisbehandeling
Deze behandeling begint met het knippen van de nagels. Daarna verwijderen we eelt en/of likdoorns en behandelen we eventuele ingroeiende en/of verdikte nagels. We verzorgen de nagelomgeving en masseren de voeten in met een verzorgende crème. Hierna heb je weer prachtige voeten, die iedereen mag zien!

2. Basisbehandeling + voetenbad
We vullen de basisbehandeling aan met een verfrissend, ontspannend en harmoniserend voetbad.

3. Voetverzorging voor de diabetische en reumatische voet
De voetverzorging bij mensen met diabetische of reumatische voeten vereist extra zorg. De voeten zijn kwetsbaar en vaak extra gevoelig. Wij bieden deze extra zorg door een passende behandeling en door tips te geven over voetverzorging thuis. De behandeling wordt veelal vergoed door de verzekeraar.  

Prijzen
Basisbehandeling € 32,-
Basisbehandeling + voetenbad € 33,-
Voetverzorging diabetische en reumatische voet: € 34,00 - Zorgprofiel 0 en 1

Medische voetzorg via podotherapeut € 7,00 -eigen bijdrage   Zorgprofiel 2 en hoger

Teennagels lakken € 14,-

Over Natalja

Salon Natalja Sambrink is aangesloten bij de branchevereniging ProVoet, de Nederlandse vereniging van Somatherapeuten (NVST) en de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG).